Pennsylvania

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Pennsylvania

Nekretnina za prodaju u Pennsylvaniji

Sjeverno graniči s državom New York i jezerom Erie, na istoku s New Jerseyjem i Delawareom, na jugu s Marylandom i Zapadnom Virginijom, na zapadu s Ohioom.

Ako ste obličje prilično mjesto gdje kupujete vašu nekretninu za prodaju Pennsylvania mogao biti pravo mjesto. Pennsylvania je poznata kao država kveker i nalazi se u sjeveroistočnim i središnje-atlantskim područjima Sjedinjenih Država.

Poznat je po sjedištu Liberty Bell-a, ali država ima puno toga za ponuditi.

Pensilvanija, iako je manje veličine od drugih država, prilično je gusto naseljena. Država se nalazi na 33. mjestu od 50 po veličini, ali je peta po broju stanovnika.

Pennsylvania je dobro uspostavljen u usporedbi s nekim "novijim" državama u jednoj od izvornih kolonija 13 United States.

Država graniči s jezerom Erie i ušćem Delawarea i ima preko 100 milja obale.

Pennsylvania je država bogata industrijama. Neki primjeri primarnih industrija koje utječu na ekonomiju Pensilvanije su poljoprivreda, kockanje, kino i bankarstvo. Postoje i neki povijesni primjeri proizvođača čelika, osobito u Pittsburghu.

Stopa nezaposlenosti u Pennsylvaniji gotovo je u ravnoteži s nacionalnim prosjekom, što je pokazatelj zdravog normalnog tržišta. Trenutno je stopa nezaposlenosti u državi 4,8%, što je isto kao i prošle godine.

Pennsylvania vidi stope za svaki račun u državi.

Vrijednosti nekretnina za prodaju u Pennsylvaniji povećale su se u razdoblju od jednog mjeseca do jedne godine, a čak su se u posljednjih 18 godina povećale za više od 78%. To znači da je nekretnina za prodaju u Pennsylvania kupili u 2000 je gotovo udvostručio svoju vrijednost sada.

Na tržištu nekretnina u Pennsylvaniji, 66% stanovnika posjeduje vlastite domove.

Uzrok cijena je predviđanje za predgrađa u mnogim dijelovima Pennsylvanije.

2018. vjerojatno će biti godina kada će trend mladih ljudi koji žive u gradskim područjima nestati i odlučiti se nastaniti u razumnijim prigradskim naseljima.

Pennsylvania nudi širok raspon mjesta za život od modernih gradova do manjih i slikovitih gradova, kao i brojnih industrijskih gradova. Ipak, neki su gradovi viđeni u smislu mogućnosti.

Primjer je Chesterbrook, PA. Chesterbrook je ocijenjeno najbolje mjesto za život u Pennsylvaniji, tako da je idealan grad za pronalaženje nekretnina za prodaju u Pennsylvaniji.

Prosječna vrijednost kuće u Chesterbrooku veća je od nacionalnog prosjeka, ali preko 80% stanovnika je uključeno u njihov slučaj u odnosu na najamninu. To je dobar pokazatelj razumne ravnoteže između plaća i ekonomskih troškova.

Houserville je još jedno divno mjesto u Pensilvaniji za život. Tržište nekretnina Houserville je niže od ostatka države, ali grad se smatra odličnim mjestom za život.

Uz rastuće troškove u urbanim područjima i povećanje poželjnosti prigradskog grada, bit će zanimljivo vidjeti kako će se tržište nekretnina u Pennsylvaniji održati 2018. i 2019. godine.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 15438

Prodaja Vila, Pennsylvania, Filadelfia, Philadelphia, West Mount Airy,19119

6,338,520.27HRK
Prodaja
Vila

406.45 m²
Don ~ ~ ~s sMiss ovu lijepu, Quintessential Philadelphia Home postaviti na Serene nekretnine! Ovaj lijepo održavan centar dvorani Colonial odiše svoji...
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB